Steun ons

Sponsors & giften

Giften zijn van harte welkom en kunnen overgemaakt worden op het rekeningnummer BE64 4463 5963 8152 (BIC KREDBEBB). Voor elke gift vanaf 40 euro bezorgen wij in de maand februari van het daaropvolgende jaar een fiscaal attest. Gelieve bij storting je ondernemingsnummer of BTW- nummer als mededeling te vermelden, zo ben je zeker van ontvangst fiscaal attest. Particulieren mogen hun rijksregisternummer vermelden.

Alvast bedankt!

Je kan ons vrijblijvend contacteren via info@capelderij.be voor informatie of suggesties rond sponsorinitiatieven.


Steun ons via TrooperWeet je dat je MFC Capelderij het hele jaar door financieel kan steunen wanneer je online shopt? En dat zonder dat het jou ook maar één cent extra kost, hé. Gewoon door eerst via www.trooper.be/capelderij te passeren en daar door te klikken naar één van de meer dan 1.000 webshops die MFC Capelderij met veel plezier een stukje van jouw aankoopbedrag schenken.

Nu nog even in stapjes uitgelegd:

  • Stap 1: Ga naar www.trooper.be/capelderij.
  • Stap 2: Zoek naar de webshop waarbij je wil shoppen.
  • Stap 3: Laat je gegevens na in de pop-up als je wil weten hoeveel jouw aankoop MFC Capelderij zal opleveren en shop daarna zoals altijd. Het kost je niks meer.
  • Stap 4: De webshop steunt ons met een percentje van je aankoop.
Die aangesloten webshops zijn trouwens niet van de minste: Bol.com, Booking.com, JBC, Krëfel, Torfs,… en nog zo’n 1.000 andere shops! Neem maar eens een kijkje op www.trooper.be/capelderij.


Met dank aan